JANINAS

Snyggt och bekvämt

Som tack för ett fint samarbete med Småfrön Barnkläder fick jag välja ett valfritt plagg från deras webbshop. Jag valde dessa fina byxor åt Nicolina, tyckte de var snygga och stilrena, men framför allt såg de även bekväma ut för att vara jeans.

Jag blev dock positivt överraskad, eftersom jag trodde att de skulle vara av tunnare material. Det visade sig att de var precis som riktiga jeans, fast ändå lika mjuka och sköna som jag hade föreställt mig. Så de passar lika bra som finare plagg som till lekparken. Muddarna vid bensluten är långa så barnet kan använda dem längre.

Och så viktigast av allt, Nicolina älskar dem. Två tummar upp!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats