JANINAS

Som att hitta guld


Mamma hittade en sopsäck i garaget som var full med en del av Nicolinas babykläder, mycket var i storlek 74-86 och fyndet kunde inte haft bättre tajming! För just nu är Joline i stort behov av kläder. Fleeceoverallen visste jag ju att jag hade nånstans, och vilken jäkla tur att ungarna är födda på hösten/vintern båda två, så passar storlekarna med årstiderna. Alla Nicolinas babykläder är i så himla bra skick, knappt några matfläckar ens. Joline äter ju som en gris så nästan alla hennes kläder har fläckar som inte går bort i tvätten.

Nåja. Mer finns det, och mycket är för smått (storlek 56-68) så jag funderar om jag ska lägga upp något på Syrransgarderob? Får se vad jag hittar på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej!

    var brukar du shoppa barnkläder på nätet? :)

    JANINA SVARAR: H&M, Babyshop och Kidsbrandstore är de vanligaste ställena där jag shoppar barnkläder :)

  2. Elina

    Gud vilka söta rosa kläder. Längtar så tills jag får ut och handla barnkläder…. Men det e klart då blir man väl pank på köpet ;)

stats