JANINAS

Som ett barn på julafton


Jag skulle precis dra ut min garderob och sortera det som ska säljas (jag sa jag skulle göra det förra veckan? Men ännu har jag bara gått igenom en hylla), när jag hörde att postgubben tryckte in ett paket genom postluckan. Jag anade vad det kunde vara och skuttade gladeligen iväg, och visst hade jag rätt! Mina Dr. Denim jeans som jag beställde för några veckor sen, för endast 27,50 €.

Jag har alltid jättesvårt att hitta jeans som passar eftersom jag har bredare höfter än vad de tänkt att man ska ha när man har så smala lår som mig (?), så alla jeans som passar runt höften och baken är alltid för pösiga runt låren. MEN så blev jag tipsad om Dr. Denim för ett tag sen, och blev förstås skitglad när Members hade en kampanj med just det märket. Är jag nöjd? JÄÄÄÄTTEENÖÖJD.

Nu vet ni vad jag kommer bo i det närmaste året/tills de är så slitna så de spricker i grenen. I’ve found my number one. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Skiiiiitsnygg! No ska nåo fettolårin miin tränas bort, fy jag å vill ha sådi snygga jeans (å lår)! ;)

    JANINA SVARAR: I know! :D Men sluuut no, itt har to na fettolår! :D

  2. Linnéa

    Jag har typ samma problem som dig när det gäller att hitta passande jeans, men jag älskar Dr.Denim’s jeans/jeansleggings. Sitter som en smäck och jag använder nästan bara deras jeans numera :)

stats