JANINAS

Söndag

Idag har jag som sagt varit på loppis, jag var där så länge Nicolina sov middag, och när jag kom hem var det dags att väcka henne. Det var bara att dra henne ur sängen och ge henne mellanmål, för sen klockan 16 hade min syster Jenny planerat att ta med sig Nicolina till lekparken :)
Det var verkligen skönt att få ”slippa” det idag, även om det bara handlade om en timme så kändes det bra att få sitta ner och ta det lugnt en stund så länge de var ute. 

Sen när de var färdiga i lekparken for Jenny hem, och Nicolina åt middag. När den var uppäten åkte vi iväg för att hälsa på min andra syster Josefin och hennes pojkvän Jakob (Nicolinas pojkvän). 
Nicolina älskar Jakob, men jag tror det har mycket med att göra att han liknar lite Daniel. De är ungefär lika långa och har samma hårfärg och så, hon har alltid tyckt om honom och blir alltid riktigt till sig när de träffas :) haha. 

Vi kom hem lite väl sent, och Nicolina som egentligen ska badas på söndagar.. Vi får ta det imorgon istället! Nu sover hon sött, och det ska jag också göra strax.
Min 30-dagars lista är helt.. jaa.., men den ska jag fortsätta med nån kväll när jag har tid. Imorgon kanske :)

Som avslutning får ni se hur duktig Nicolina är på att visa hur man (inte) uppför sig när man är och hälsar på någon ;)


Såhär satt hon och smaskade när vi andra satt i köket. Hon skulle ha det bekvämt i fåtöljen hon :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. c

    hahahaha måste bara kommentera angående den där kommentaren här ovan…alltså vad är det med folk egentligen? Direkt som jag är ute någonstans för mig själv, t.ex. handlar så kommer frågorna var lillan är. Har folk helt glömt bort att pappor finns??? När pappan själv far bort är det ingen som frågar var hon är…stör mig enormt på sånt där.

stats