JANINAS

Söndag

Efter lunchen gick vi ut för att skotta bort lite av den snön som rasade från taket på bakgården inatt. Det var +2 grader och gick riktigt bra att bygga något, så vi byggde en koja åt Nicolina. Den är inte helt färdig ännu, får fortsätta med den imorgon om det är plusgrader då igen. Det är så behändigt med en egen liten gård nu när Nicolina blivit så stor och klarar sig själv, så kan hon gå ut och leka när jag t.ex. lagar mat eller om Joline sover här inne. Självklart kollar jag till henne varannan minut, men det är ändå behändigare än att alltid klä på oss allihopa.

När Joline blev trött på att plumsa runt i snön gick jag och Daniel in med henne, men Nicolina ville stanna ut en stund till. När vi kom in hade hon fått sällskap av vår granne. En äldre dam som alltid pratar med Nicolina när hon ser oss ute, hon verkar verkligen älska barn! De byggde en snögubbe tillsammans, sen skulle hon iväg till butiken och då kom Nicolina in.

Så roligt det är med trevliga grannar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    hahaha, jag älskar sista bilden! Först ser man bara Nicolina, man sen upptäcker man en liten grå mångubbe ligga där och ser ut att säga ”jag må lata mig, men jag ser allt att kameran är framme så jag försöker se lite hurtig och trevlig ut genom att vinka lite käckt” hahahah! Klockren!

  2. Johanna

    Det är så kul med trevliga grannar som barnen får bra kontakt med! Vår snart 5-åriga kille är riktigt bra kompis med vår 60-åriga granne!
    Te.x i somras en dag var han en timme på hans gård och fick hjälpa till att ta upp potatisar ;)

    JANINA SVARAR: Visst är det härligt! :)

stats