JANINAS

Söndag & loppis

Lilla älsklingen gav mamma sovmorgon till klockan 09 idag, vilket inte var så konstigt eftersom hon vaknade kring 06. Då steg Daniel upp och böt blöja och värmde en flaska mjölk. Det har blivit en vana för henne verkar det som, precis som det var för Nicolina i samma ålder. Att vakna en gång under natten och vägra somna om före hon fått mjölk. Det stör inte så mycket ännu men om hon fortfarande gör det när jag börjar skolan och hon börjar på dagis, så blir det nog att göra som vi gjorde med Nicolina – ge vatten istället. Då brukar de till sist sluta vakna. Som tur sover hon extra länge när hon vaknar på natten, vaknar hon inte på natten så sover hon inte längre än till 07. Så de där 10 minuterna som man är vaken mitt i natten gör ingenting när man får sova en-två timmar längre på morgonen sen. Ifall inte Nicolina vaknar före då förstås.

Nog pratat om det. Idag regnar det, igen. Daniel ska iväg på gym när Joline vaknat och då följer vi med och går på loppis så länge. Hoppas på att hitta kläder åt barnen, någon barnbok, och gärna något plagg åt mig själv också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandrah

    Hej.
    Läser din blogg varje dag och idag fick jag ett bra tips av dig. Att ge vatten istället för ersättning på natten. Jag har en son på 8 månader som vaknar för att äta lite på natten som jag gärna skulle vilja att han slutade med, det jag undrar är om du ger kallt eller ljummet vatten och om det är i flaska?

    JANINA SVARAR: Är du säker på att han inte vaknar för att han är hungrig? Han är ju trots allt bara 8 månader ännu, så det är värt att fundera på innan du väljer att få honom att försöka sluta. Vi gav ljummet vatten i flaska, och de första nätterna blev hon förvånad och lite missnöjd, men efter någon natt slutade hon vakna. Vi har inte provat med Joline eftersom det inte stör oss ännu, men det funkade som sagt på Nicolina.

stats