JANINAS

Söndagen & lägenhetsvisningSå var söndagen snart förbi, en riktigt fin söndag faktiskt. 7 grader och lite sol emellanåt, genast mycket roligare att sitta i lekparken när det är bra väder.

I fredags fick vi undanstökat pappersarbetet som berör lägenheten, så nu är den riktigt på riktigt såld och vi måste riktigt på riktigt flytta ut senast 30.4. Känner hur paniken kommer smygandes när det knappt finns några stora treor eller fyror som är på rätt ställe och till rätt pris. Vi ska hyra nu härnäst så det känns ändå tryggt, och vi vill ju inte hyra många år utan har husköp/husbygge i planerna så det måste inte vara perfekt nu med en gång. Ganska svårt att lyckas få något perfekt när man har så lite tid på sig.

Men imorgon bitti ska vi i alla fall till Gerby och kolla på en trea som blir ledig 1 april. Den är lika stor som den vi har nu och det känns lite väl litet, men som sagt kan man inte få allt man vill när man har bråttom. Den vi bor i nu har kanske onödigt stort vardagsrum, toa och kök för en trebarnsfamilj med tanke på att hela lägenheten bara är 80 kvm, har hellre större sovrum så alla sängar och leksaker ryms, så vi ska hoppas den vi ska se imorgon har något sånt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. strongmamaa90

    Fina bilder, är ni i Stockholm ofta? :)

    JANINA SVARAR: Tack! :) Nej det är vi inte. Jag har varit där EN gång i hela mitt liv ;)

  2. Anonym

    Åh jag e själv uppvuxen i gerby och måste säga att det är ett riktigt bra ställe att växa upp på med skogen så nära så hoppas ni hittar nåt där! :) enda problemet som gör att jag inte vill bo där mera (har flyttat söderut för studier) är för att det är så långt borta från stan och då man blir lite äldre och alla kompisar bor närmare stan o skolan e i stan så blir det jobbigt att hela tiden passa bussarna som går alldeles för sällan eller vänta på att få låna föräldrarnas bilar, eller ta taxi efter att sista bussen går klockan tio.. Fast jämfört med nykarleby är det säkert rena himmelriket ändå och dessutom är era barn så små att transporter till stan inte är aktuellt på många år ännu ;D lycka till i lägenhetssökandet!

stats