JANINAS

Sportlov


Som ni ser har snön smält bort även här hos oss. Den har försvunnit de senaste två dygnen när de varit upp till 7 grader så nu ser det ut som i april. Vinden känns dock som februari så jag låter mig inte luras! Ännu kan det snöa flera gånger innan våren är här på riktigt men vi försöker njuta av bar asfalt så länge det varar. In fact, så har vi beställt en balanscykel åt Joline idag och ska köpa en större cykel åt Nicolina nu i veckan. Skulle ju va perfekt om Nicolina lärde sig cykla utan stödhjul före sommaren!

På förmiddagen var vi till ishallen här bredvid. Nicolina hittade en kompis från dagis som hon hängde med och de hade så roligt på skridskobanan. Daniel har vintersemester hela veckan så vi ska passa på att göra sånt som jag inte orkar/klarar av att göra själv med barnen när han är i jobb. Jag får så lätt sammandragningar nu så jag vågar inte gå långa vägar ensam med barnen, så lekparksbesök och sånt gör vi när pappa kan komma med. Annars är vi bara ut på gården och leker.

Natten mellan fredag och lördag ska jag och Daniel sova på hotell, fira alla hjärtans dag i efterskott så det ser vi båda fram emot. Vi har inte haft egentid sen november (!!) och det känns i nerverna kan jag säga er. Man måste verkligen få ladda batterierna emellanåt, och speciellt viktigt är det för mig nu när jag börjar bli så stor och mår så illa fortfarande. Livet är inte lätt för mig just nu. Så vi räknar timmarna tills vi får skjutsa barnen till svärföräldrarna och bara rå om varandra ett dygn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Okej. Rekommenderar du den? Vi är på jakt efter resevagn, har sett på den ni har och gesslein swift.

    JANINA SVARAR: Som resevagn är den super!

  2. Malin

    Hej! Vad är det för vagn som är på bilden?

    JANINA SVARAR: Det är en Chicco Liteway, fast den börjar nog bli alldeles för liten för Joline :)

stats