JANINAS

Städning.

Nicolina sover sött ute i vagnen, och här inne spelas Janina & Daniels musikblandning på högsta volym. Vi själva är helt upptagna med att städa. 
Jag har städat undan grejer och torkat damm, Daniel har lagt i en tvättmaskin och håller nu på att dammsuga.
Jag ville också dammsuga, för jag gillar inte att skura golvet, men så ville Daniel göra både och eftersom att det var så länge sedan han städat. 
Misstänker att det är skuldkänslor som ligger bakom detta, men hey, vad har det för skillnad? Vill han städa så säger jag inte nej ;) Det är ju alltid jag som städar allt själv annars, så nu njuter jag till 100%.

Men nu får ni inte misstolka mig, jag är faktiskt en sån som älskar att städa.
Jag minns när jag var gravid och fått mammaledigt, så hade jag så tråkigt på dagarna när Daniel var i skolan så jag sysselsatte mig själv genom att städa typ varannan dag! De andra dagarna bakade jag eller gick på stan :)
Så ni kan ju tänka er hur rent det var hos oss hela tiden då, och hur mycket kakor och dylikt vi proppade i oss ;)
Eller .. Daniel proppade i sig, jag mådde bara dåligt så jag nöjde mig med att se på. 

Nu har vi en liten busunge som älskar att äta skorpor och marie kex, så det ligger smulor lite här och där i varenda rum. 
Då är det också viktigt att städa, inte bara för att man har ”lite att göra” längre :) 
Nu har jag ju självklart inte tråkigt på dagarna, så det blir inte städat här varannan dag. Jag försöker i alla fall torka damm och dammsuga två gånger i veckan, skura gör jag varannan gång. 

Men nu ska jag se till så att gubben minns hur man dammsugar, så jag inte blir tvungen att göra om allt själv en gång till senare! ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Vår lägenhet hittade vi i en tidning, vi har inte haft så tur med lägenheter som vi hittat på hemsidor faktiskt.

    Sök i lördags Vasablad och i Bostadsbladet :) Kan inte lova att det finns någon lägenhet här i Brändö som matchar din förväntan, men det går ju att kolla!

stats