JANINAS

Strandpremiär


Igår inledde vi strandsäsongen. Aningen kallt vatten ännu men det bidrog med mindre tjat om att de inte får gå längre ut och ändå nöjda barn som höll sig vid strandkanten. Nicolina doppade sig några gånger faktiskt men hon älskar ju vattnet så hon skulle nog simma fastän isen fanns kvar, haha. Vi hade syster/moster Josefin med oss och lite picknick så det blev en riktigt trevlig eftermiddag. Härligt att ha systrarna nära igen! (2 av 3 åtminstone)

Annars så njuter vi av vädret och värmen de dagarna det är varmt. Det var ju lite kyligt förra veckan men nu tycks värmen kommit tillbaks. Vi är ute i parken och går på långpromenader och när vi inte gör det så råddar barnen här inne och jag städar eller så tvättar jag kläder, diskar, lagar mat, ammar, tröstar, byter blöja och myser med Milou. Hon växer så snabbt så jag försöker mitt bästa att njuta av nuet.

Hinner inte ens starta datorn alla dagar så därför blir bloggen lite lidande. Fick en ful pik häromdagen att jag sitter för mycket vid datorn (skulle jag göra det skulle bloggen självklart bli bättre uppdaterad, vilket den inte blir), och höll på att tappa hakan. Jag är så upptagen med LIVET så jag har varken tid med datorn ELLER såna som vill göra allt för att såra, och få mig att känna mig som en dålig mamma. Fattar inte var folk får allt ifrån. Men det är väl dålig självkänsla som ligger bakom sånt också. Stackars människor. Vuxna människor som inte vet hur man uppför sig ännu, de är värst.

Men men! Vi hörs nästa gång jag har tid :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Du ska verkligen inte bry dig om såna kommentarer som du får, jag tycker inte du har suttit för mycket och bloggat, det finns faktiskt de som sitter där jämt och ständigt även fast dom har barn. Jag tycker du verkar vara en helt otroligt bra mamma efter att ha läst din blogg ett bra tag och jag önskar att jag blir en sån bra mamma med massa påhittigheter och styrka när jag väl får en familj :) Fortsätt som du gör och du blir världens bästa mamma!

  2. Eva

    Bry dej inte om sådana kommentarer!! Du e en av di Mammorna som jag verkligen ser upp mot! Mer än flera gånger ha ja fundera var du hittar all din energi! Keep being the Mum you are! You are doing a good job!

    JANINA SVARAR: TACK! :) <3

stats