JANINAS

Sunday funday

Före lunchen var vi till pulkbacken hela familjen. Det var så varmt och skönt (+1) så vi blev sugna på att ta en promenad längs skidspåret. Klockan hade hunnit bli 11 så vi bestämde att ta det efter Joline’s middagsvila istället.

Så vi gick hem, åt lunch och la ut lillan lite tidigare än vanligt så hon inte skulle sova så länge. Under tiden hon sov bakade jag chocolate chip muffins som vi skulle ta med på promenaden. Hade tänkt väcka Joline klockan 15 men hon vaknade av sig själv redan 14:30, så vi kunde gå ut ännu tidigare än planerat. Barnen åt mellanmål och så värmde vi o’boy som vi tog med i en termos och så begav vi oss ut.

Vi kunde välja att gå allt mellan 1 – 10 km och vi valde att gå 3. Så härligt när solen kom fram efter att vi gått en bit, det var så varmt så vi kunde gå utan handskar. När vi började närma oss mål stannade vi och fikade. När vi kom hem hade vi varit ut ungefär två timmar och det kändes så skönt i både kropp och själ. Nu längtar jag om möjligt ännu mer till våren!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Härliga dag!
  Ser att lillan har fått en ny overall, fin!

  JANINA SVARAR: Den fick hon faktiskt redan förra våren men den har varit lite väl stor hittills :) tack!

 2. Kristina

  Till kommentaren Therese där uppe; Jag och min sambo flyttade också ifrån varandra då vår första dotter var ca 1,5 år gammal. Vi dejtade dessutm andra båda två, men insåg känslorna var kvar och började pånytt ett halvår senare och inom ett år tog jag mitt pick och pack och flyttade till honom igen, denna gång i huset han hann köpa. nu har vi fått vår andra dotter för fem dagar sedan och vårt förhållande är strakare och bättre! Så det måste inte vara/kännas konstigt för alla, och finns känslorna kvar går det att hitta tillbaka. För mig var det guld värt att vara ensam den tid vi var ifrån varandra för jag hittade också mig själv, egna intressen och umgicks flitigt med vänner de helger jag var själv och han fick känna på hur det var att var att ensam ha ansvar för N (blir ju ofta så att mammorna lägger sig i hur pappan gör för de inte gör på ”deras sätt”, eller att de ändå tar det mesta av huvudansvaret)..

 3. Rebecca

  Hej :)
  Jag undrar bara hur det är mellan dig och Daniel nu när ni fortfarande bor ihop. Är det stelt, jobbigt, annorlunda?
  Du är en stark tjej! Kämpa på!!
  /Rebecca

  JANINA SVARAR: Det är precis lika bra som förut! Inte stelt på något vis allt.

 4. therese

  jag tycker det skulle kännas väldigt konstigt och olustigt att flytta ifrån varandra som ni kommer göra men ändå vara så bra vänner som ni är. Känns det inte konstigt? (men ni har väl tänkt väl igenom det hela och vant er vid tanken) Ser du fram emot att få bo själv?
  Jag är nog tyvärr en av dom som inte tror på att man hittar tillbaka till varandra om man tar en paus eller gör slut.
  Men jag hoppas för er skull att ni hittar tillbaka för ni är verkligen gulliga tillsammans och passar jättebra ihop :)

  JANINA SVARAR: Det skulle kännas mycket konstigare ifall vi INTE var så bra vänner som vi är! Jag ser fram emot att få bo själv trots att jag vet att jag kommer sakna Daniel jättemycket. Varför skulle man inte hitta tillbaka till varandra ifall känslorna fortfarande finns där? Det förstår jag inte. Det är bara bra att vara ifrån varandra lite ibland.

stats