JANINAS

Svar på fråga

varför hämtar du inte hem henne tidigare om du slutar skolan tidigare?! Konstigt att sitta och vänta på att ”få” ta hem henne, hon är ju ditt barn som du säkert vill vara med så mycket som möjligt…?

Om jag slutar skolan tidigare än klockan 15, så far jag hem och väntar tills klockan blivit lite mer, av den enkla orsaken att hon sover middagsvila mellan ca. 12:30 15:30.
Om du vill rusa iväg och dra hem din sovande unge, så varsågod! Men jag tar istället vara på lite ensamtid eftersom hon ändå sover den tiden på dygnet.
Det har ingenting att göra med att jag ”inte skulle vilja vara med henne”, dagmamman låter henne sova så länge hon vill, och det är precis det hon behöver få göra. Jag låter henne sova så länge hon vill här hemma, så varför skulle jag åka dit och hämta hem henne om hon nyss har somnat?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. milla

    håller med de övriga..du gör absolut rätt!! man måste ha förstånd att ta vara på lite egentid oxå, bättre nu än att man sen blir en sur morsa som aldrig aldrig har förstått att rå om sig själv nångång!!

    Du e duktig på de du gör!

stats