JANINAS

Svar på frågorna

Tänkte egentligen svara på frågorna nån dag när jag är sminkad, pigg och har rent hår, men wtf! När händer det egentligen? Sen att jag låter som en robot kan vi skylla på webcamens mikrofon.
(Jag pratar mestadels på dialekt så är det något ni inte förstår, säg till!)

UPDATE: Märkte nu att videon tar slut 2 minuter före den egentligen ska ta slut, men jag var typ färdig där ändå så den får duga.

[videofyme id=”452477″ width=”690″ height=”442″ class=”aligncenter”]


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. cassandra

  Jag heter Cassandra, med C och två S. Det är en ovanlig stavning. Då när jag exempel varit in på en bank eller något annat som gjort att någon annan person skall stava mitt namn, har dom stavat med K och ett S. Så alltid när någon annan stavar mitt namn måste jag säga med C och två S. Ganska roligt, eftersom att jag inte vill ha ett såå vanligt namn heller och det fick jag ju inte heller. :) Ville bara säga det.

  Din blogg är SKIT bra, :)

  Cassandra, Sverige, Kiruna

 2. Linda

  Hej! Jag vill bara tipsa om Uppsala, Sveriges 4e största stad. Det är även Sveriges bästa studenstad med Nordens bästa universitet. Där kan du hitta alla utbildningar som finns i Stockholm plus massa mer! Utöver det är det en jättefin stad, med både storstad och en jättefin å man kan sitta vid. Det finns även skog överallt, även i city. Den ligger bara 7 mil från Stockholm om man vill dit, men utan att vara så ”smutsig” som Stockholm. Alla här är lite snällare! :) Ni borde verkligen kolla upp Uppsala när ni flyttar hit till Sverige!

 3. Jenny

  Tack snälla fina du! Var så kul att se dig lite mer, känns som att jag känner dig lite mer nu =)
  Följer din blogg varje dag, din tjejer är så supergoa! (och daniel också såklart) vore så kul om ni flyttar till stockholm!!
  KRAM

stats