JANINAS

Svar på kommentar

Josefine om Två bilder:

Älskar din blogg!
Det är en sak jag undrar; hade ni planerat att skaffa barn eller ”hände” detta bara ? Hur reagerade din pojkvän på att du var gravid?

kram!

Tack så mycket! :)
Det var inte meningen att jag skulle bli gravid, men vi såg bara graviditeten och den kommande babyn som något positivt
Daniel tvivlade inte en sekund på om han ville bli pappa som ung (han var 19 år när Nicolina föddes), och han blev så glad när han fick veta att jag var gravid. Redan från början av graviditeten så behandlade han mig mer eller mindre som en prinsessa, och han tog mitt illamående i beaktande hela tiden och tog inte illa upp när jag fick mina raseriutbrott (som berodde på hormonerna). Han förstod helt enkelt varför jag inte var mig själv när jag var gravid, vilket jag vet att många killar inte gör. 
Han är/har aldrig varit någon som springer runt med andra tjejer utan han vill hålla fast vid ”den rätta” och göra sitt bästa för att få ett lyckligt förhållande och en lycklig familj. Jag har känt honom hela livet så jag vet hur han är och att jag kan lita på honom. 
Han är en fantastisk pappa och det tror jag nog beror på att han själv vill vara det och aldrig har sett på Nicolina som ”ett misstag”.


Pappas tjej
(Sommaren 2009)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Tack så hemskt mycket! Alltid lika roligt med trogna läsare :)

  Jag vill tyvärr inte svara på den frågan. Den känns för privat och jag vill inte ha några elaka följdkommentarer. Så jag hoppas du förstår, kom gärna med andra frågor! :)

 2. Anonym

  Hejj! Du har en veldigt bra blogg!!!:) Det första jag gör då jag sätter på datorn är nog att kolla ifall du har updaterat;)Kommer förmodligen fortsätt att läsa så länge du bara orkar skriva vilkt jag hoppas du kommer göra länge ännu!

  Men till saken varför jag ens komenterar:) Har ett tag funderat på… och bestämde mej för att fråga nu då jag läste om frågan i detta inlägg. Jap vad jag funderade var att det var ju ett "misstag" att Nicolina blev till men vad berodde det på? Liksom var det så att du glömt att ta p-piller eller sprack kondomen eller finns det någon annan logisk förklarning? Men med all respekt så förstår jag dej ifall du inte vill svara på frågan, men jag var bara nyfiken och alltid får man fråga!?:)

  Och ni skall ha en bra midsommar alla tre!:)

stats