JANINAS

Swingeling, jobb & systerhäng

Hehehe, okej. Härmed slutar jag ursäkta mig för utebliven blogguppdatering under helgerna, för det blir ändå bara ett jäkla förlåtande hela tiden.

Igår var jag med stora tjejerna till Swingeling. De var helnöjda och det var dessutom en utmärkt aktivitet med tanke på vädret. Vi var där tillsammans med min syster + systerson och det var sista gången vi såg dem detta år. Nu åker de tillbaks till Afrika och kommer hem nästa gång först på vårvintern. Buuhuu tycker både jag och tjejerna, de tycker så mycket om sin kusin och skulle nog gärna kunna träffa honom mycket oftare. Men så småningom!

Försökte ta en bild på alla tre ungarna men de ville inte alls bli fotograferade. Sen ville jag ha en bild av mig och syster också men Nicolina ville inte ställa upp som fotograf heller. De är då aldrig till nån nytta... höhöhö.

Och idag då, idag har jag jobbat! Med väckning redan 04:40. Kom hem lite efter klockan 14 och då var min äldsta syster här och väntade på att jag skulle komma hem. Planen var att vi skulle gå på loppis men det hann vi knappt med eftersom de stängde redan klockan 16, så bättre lycka nästa gång. Vi strosade runt ett tag på Minimani istället och fick stillat vårt shoppingsug. Haha. Jag köpte ett 40 bitars Muminpussel åt Joline som föreställer Muminhuset. De ska bli en av hennes födelsedagspresenter och jag är säker på att hon kommer bli jätteglad. Hon älskar Mumin och pussel!

Imorgon ska jag jobba igen. Jag ska ju egentligen börja först i november men idag var jag på ”inskolning” eftersom det är över ett år sen jag jobbade på det där stället och det ändrats rätt mycket, och imorgon ska jag hoppa in som extra hjälp. Jag börjar först klockan 12 men kommer troligtvis jobba 7-8 timmar ändå. Jag har gosat riktigt ordentligt med Milou ikväll så jag ska överleva morgondagen. Det hade för övrigt gått riktigt bra idag! Även om Milou föredrar mig så är hon nöjd med Daniel och accepterar flaskan. Hon hinner inte äta mer än två gånger när jag jobbar så det känns ändå bra. Jag vill inte att hon ska vara ifrån mig och pattarna längre än så. Hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats