JANINAS

Syskonvagn

Det blir en resa till Oravais ikväll och vi spenderar natten där. Vi ska kolla på en vagn som finns där imorgon klockan 16, och eftersom Daniel arbetar natt denna vecka så är det enklast att jag och Nicolina åker med dit lite tidigare än han brukar ikväll och så åker vi hem tilllsammans imorgon kväll och på samma gång kollar vi på vagnen, så blir det inte så många resor fram och tillbaks.

Det är en syskonvagn vi ska kolla på. Vi har kommit fram till att det nog skulle vara bra att ha en att ta till, en som babyn kan sova i och som Nicolina kan sitta i, för i vinter kommer knappast Nicolina orka gå eller stå några långa promenader med vinterkläder och allt. Dessutom är det nog mysigare för henne att få sitta nerbäddad under en filt när vi ska ut på en långpromenad, långa promenader är ju faktiskt något som vi är ut på var och varannan dag så det känns bekvämast för oss med en syskonvagn. En billig begagnad kör vi på, det är ju trots allt inte flera år som den ska vara i användning eftersom Nicolina är så stor redan, huvudsaken vi har en nu i vinter för än så länge älskar hon att sitta i vagnen. 

Och de gånger som vi bara ska till affären eller ut till någon lekpark eller in till stan så tar vi Emmaljungan som babyn får ligga i, och då får självklart Nicolina gå själv. 


Lilla bokmalen alldeles nyss
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Anette: Vi tänkte till en början att vi skulle klara oss utan vi också, men nu när det börjar närma sig och man tänker på hur mycket Nicolina fortfarande sitter i vagnen så är det nog bästa beslutet för oss också att köpa syskonvagn :)

    Madeleine: Vi pratar bara svenska hela familjen.

  2. Anette

    Hoppas ni hittar en syskonvagn som ni gillar. HAde tänkt klara mig utan (är 2 år och 9 månader mellan grababrna), och segade på första månaderna innan jag gav upp och köpte en billig begagnad vagn. Och det ända jag ångrar var att jag inte köpte en tidigare! Använde den mycket i vintras, båda var nerbäddade och varma och allt som oftast somnade storebror oxå då jag gick på längre promenader. Fick sedan enkelt sålt den för nästan samma peng som jag inhandlade den för. Jag rekommenderar varmt syskonvagn!

stats