JANINAS

Systrarna

En läsare önskade att få se hur Nicolina såg ut i Jolines ålder, och jag som tycker det är så intressant att jämföra skillnader och likheter tyckte det var en rolig idé. Det var länge sen jag kollade i mappen från 2010, och det visade sig vara svårare än jag trodde att hitta ordentliga bilder på Nicolina i den åldern. Endera har hon nån grimas, är suddig eller så tittar hon bort. Hon var tydligen i nån period när hon inte tyckte om kameran, men några hittade jag där man ser hur hon såg ut ”på riktigt”..

.. och så har vi lillasyster i samma ålder..

Så vad tycker ni? Jag själv tycker inte att de är så lika som de var förut, när de var nyfödda såg man ju knappt någon skillnad. Jämför man personligheterna så är de ändå rätt olika, trots att de är precis lika busiga. Nicolina var redan då rätt självständig medans Joline är väldigt mammig. Men det tycker jag bara är mysigt! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Å herre va lika!! Jag var tvärsäker på att bilden till höger var Joline! :p Tills jag läste ”.. och så har vi lillasyster i samma ålder..” Haha.

    JANINA SVARAR: Haha! Jaa säkert är de väldigt lika för utomstående :) Vi föräldrar ser förstås stor skillnad, så är det ju med tvillingar också :) hur lika dom än är så ser ändå föräldrarna skillnader som ingen annan ser ;) intressant grej det där!

  2. F

    Jag tycker att jollan å Nicolina liknar på varandra :)

    JANINA SVARAR: Klart de liknar varandra! Men inte lika extremt som förut, tycker jag :)

stats