JANINAS

Tandläkarbesök och efterkontroll

Idag var vi på Nicolinas 3 årskontroll till tandläkaren, och hon var så himla duktig! Gjorde precis som hon blev tillsagd och tvekade inte det minsta. Hon har alla mjölktänder som hon borde ha, och inga tandtroll :) När hon var färdig fick hon ett diplom, en tandborste och tandkräm, sen tackade hon snällt och pratade hela vägen hem om att hon har så fina tänder. Duktiga Nicolina! Nästa kontroll är först vid 5 år.

Före vi var till tandläkaren så var jag på efterkontroll. Allt såg bra ut, så nu är det fritt fram att börja träna. Jag har gått ner till 47,7 kg, så nu är det ungefär 4 kg kvar till startvikten, fast jag stannar nog gärna på denna vikt. Ikväll ska Josefin och Jenny komma hit på vår traditionella glöggkväll. Så nu ska jag och Nicolina städa och baka pepparkakor.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Mikaela: Nej vi gjorde inget speciellt för att få det att fungera, visst måste man anstränga sig lite för att hålla kärleken vid liv, det måste alla som är tillsammans många år, men om drastiska åtgärder är nödvändigt så borde man nog inte vara tillsammans.

  2. mikaela

    Hej, jag har en liten fråga jag funderat över..
    Min pojkvän och jag är 18 och har varit tillsammans i 3½ år. även om vi inte planerar barn det närmaste alls så tänker man ju ändå. Bara det att hans mamma, har sagt till oss att "Skulle ni få barn nu, eller snart så hade det aldrig hållt mellan er" Vi har absolut inget ostabilt förhållande eller så och jag tror inte det hade varit något större problem.. Men nu till min fråga, gjorde ni något speciellt för att få det att fungera, eller gjorde det bara det naturligt?
    Är så roligt att läsa din blogg och se hur bra ni har det. Mitt drömliv!:)

stats