JANINAS

TÄVLING! Lego Batman 3 – Beyond Gotham

Nu drar jag igång en tävling för alla mina små läsare eller föräldrar eller vem som helst som vill vinna en julklapp/present att ge bort. Ni tävlar om nyaste Lego Batman tv-spelet som kom ut nu i november. Spelet är värt ca. 50 euro och kommer i ett paket tillsammans med lite annat smått och gott.

Beskrivning av spelet:

”Den bästsäljande spel-franchisen LEGO Batman är tillbaka med ett actionpackat äventyr som är rent utomjordiskt! I LEGO Batman™ 3: Beyond Gotham slår sig den bevingade hjälten samman med andra superhjältar från DC Comics-världen och kastar sig ut i yttre rymden för att hindra den ondskefulle Brainiac från att förstöra jorden. Med hjälp av krafterna från Lyktans ringar krymper Brainiac världen för att addera den till sin samling av miniatyrstäder från olika delar av universum. Nu måste de största superhjältarna och de slugaste skurkarna gå samman och färdas till olika Lyktvärldar för att samla alla Lyktringar och stoppa Brainiac innan det är för sent.”

Det låter ju jäkligt spännande!

För att vara med och tävla vill jag att ni gör följande:

1. Gilla min FB-sida. ←
2. Kommentera här under ert namn och motivera varför ni vill vinna.
3. Dela detta inlägg på er blogg eller facebook, men OBS det är inget måste! Ifall ni vill göra det är det fritt fram att använda min bild och text.

Tävlingen avslutas måndagen den 15.12 klockan 12:00. 

♦ Lycka till! ♦

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nina

  Hej! Hemma hos oss bor de två som älskar Batman över allt annat. Det här skulle vara en perfekt julklapp till dem båda.

 2. Sega

  This would be the best christmaspresent ever for my son!! He loves lego, batman and games!!
  I have liked your page on facebook. :)
  Hoppas på vinst.
  Sega

 3. Ida

  Min 5-åring gillar Batman, det tack vare att hans pappa berättat att han också lekt med Batmanfigurer som liten, så det här skulle vara en fin julklapp att ge till dem gemensamt :)

 4. Anna

  Ååh, superjulklapp åt min systerson! Därför vill jag vinna! Moster sku då bli populär ;) En del av grejerna sku min egen son också få, som t.ex legolådan -legofan nro 1! Hoppas hoppas !!

 5. Ulrika Keski-Korhonen

  Hej! Jag e mommo till Obi 7 år och jag önskar, att han skulle få Lego-Batman TV spelet till julklapp!
  Hans mamma e på vårdledighet och sköter lillasyster o hans pappa är arbetslös ekonom och de har inga möjligheter att köpa nå dyra gåvor till barnen pga. det.
  Obi skulle bli världens lyckligaste pojke, om han fick ett sånt fint spel till julgåva.

  häls.mommo

 6. Ulrika Keski-Korhonen

  Hej! Jag e mommo till Obi 7 år och jag önskar, att han skulle få Lego-Batman TV spelet till julklapp!
  Hans mamma e på vårdledighet och sköter lillasyster o hans pappa är arbetslös ekonom och de har inga möjligheter att köpa nå dyra gåvor till barnen pga. det.
  Obi skulle bli världens lyckligaste pojke, om han fick ett sånt fint spel till julgåva.

  häls.mommo

 7. Eva Keski-Korhonen

  Den här spelen skulle vara en perfekt julklapp åt våran pojke. Det är hans önskan nummer 1. =)

  Eva Keski-Korhonen

  gillat och delat.

 8. Natalie

  Ojj va roligt med tävling :) studerande ung mamma som jag e har int riktit råd me såna fina greijjor. Dåligt samvete har man så de räcker av då julen smyger sig närmare och sonen utan julklappar ännu :( detta sku va så uppskattat i jultomtens säck, så de int bara blir ”nödvändigaste” såsom kläder då man inte kan lägga pengar i något som inte är det.
  Följt bloggen sen du väntade Nicolina o de går inte en dag utan att ja går in o ser om nåt nytt inlägg kommit ;) fortsätt i samma stil, du e suverän!

 9. Annika

  Det här vore en perfekt julklapp till min son. Han är 5 år och heter Bruce precis som Batman. Han älskar Batman och brukar presentera sig som Bruce Wayne. Han skulle bli hur glad som helst. Håller tummarna! Kram

 10. jamila

  Hej Janina, jag är mormor till tre barnbarn som är precis i samma ålder som dina vackra barn det enda som skiljer de åt är att den äldsta är en kille och de två yngre är precis lika gamla som Joline och lilla Milou. Milou är två veckor äldre än mitt yngsta barnbarn och Joline är tre veckor äldre än mitt andra barnbarn. Min äldsta barnbarn älskar lego Batman och kan inte få nog om det. Tittar på youtube jämt och försöker härma han. Han har alltid velat en lego Batman dräkt för honom skulle det vara helt otroligt. Jag känner att Han på sistone känner sig lite utanför med två små flickor hemma som tar mammas och pappas tid jämt. Han är speciell och vill så gärna göra han glad och få han känns sig speciell igen. Hoppas du kan hjälpa mig med det. Vänliga hälsningar Jamila

 11. Johanna

  Ååh de där e nåt för min kille som har en sån passion för lego! Har så svårt att hitta nåt åt honom i julklapp, att detta e perfekt! Hoppas på vinst! Johanna B

 12. Johanna Kyller

  Åh wow vilket tävling! Min son älskar Lego Batman och jag tänkte köpa Batman 2 till honom i julklapp men att vinna trean vore ju så mycket bättre! Han skulle dö för den där tshirten också ;) *hoppas hoppas *

 13. Jennie

  Jag är med och tävlar! Jag vill vinna detta till min åttaåriga lillebror som fullkomligt älskar lego (och tv-spel). Jag tycker han förtjänar en riktigt fin julklapp i år.

  (skrev fel mejladress i den första kommentaren..)

 14. Jennie

  Jag är med och tävlar! Jag vill vinna detta till min åttaåriga lillebror som fullkomligt älskar lego (och tv-spel). Jag tycker han förtjänar en riktigt fin julklapp i år.

 15. Josefin H Larsdotter

  Min store pojk Max är en riktig Batman-fan,
  Han skulle bli överlycklig om vi paketet vann.
  Men mamman gillar också att spela,
  Så vinsten skulle vi snällt på dela.

  Kramar från Max och mamman.

 16. Jessica Olofsson

  Har gillat din sida på Facebook som Jessica Olofsson.
  Min son älskar Lego och har på senare tid upptäckt dessa superhjältar. Nu tittar han ofta på just det här spelet på Youtube när andra spelar. Så det vore super kul att få överaska honom med ett eget spel.

 17. Ramona

  Jag sko vila vinn deher åt mina syskon barn, jag brukar alltid annars ge nån klädplagg för att leksaker/spel de vill ha är alltid för dyra så jag och barnen sko bli super glad av at vinna deher för detta är nåt jag vet de skulle bli glad av!:)

 18. Lotta

  ÅÅÅÅÅÅHHH!! Det här skulle vara underbart att ge till mina gudsöner , tvillingpojkar 5,5år, till julklapp! Som studerande är man ju inte så superrik och det skulle vara roligt att ge något jättefint åt dem :)

 19. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och gillar givetvis din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Det vore fantastiskt kul att få överraska min 8 åriga lillebror Kalle med detta lyxiga pris. Han älskar att spela tv spel och skulle bli helt fast i detta spel då Batman är en stor favorit hos hela familjen, eller ja alla superhjältar i huvudtaget egentligen. Det skulle med andra ord helt klart bli årets bästa julklapp, och jag skulle nog stolt få titeln som världens bästa syster.

  Har även delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 20. Bettina

  Jag vill gärna vinna spelet till min 7-åriga son som nu försöker spara pengar för att köpa någon mojäng att spela tv-spel på. Det skulle vara en fin överrakning åt honom nu när han har en fraktur på armen så den är gipsad 3 veckor.

stats