JANINAS

The joke’s on me


Jag känner mig, precis som jag ser ut.
Vilken tur att jag har stor näsa i alla fall, så det ryms mycket papper menar jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pernilla

  Stackars dig. Jag är också väldigt dålig, huvudvärk, ont i kroppen och snorig, likaså min dotter. Ligger runt 40 grader – men hon dricker i alla fall :-)
  Krya på dig!

 2. Jenny

  Hej! Ja e en tjej från södra Finland och ja fann din blogg i misstag o ja tyckt den va så intressant att ja läste hela arkivet igenom :D det tog ett par veckor hehe.. Ja måste bara säga att du e faktiskt en strong person och dina flickor är lyckligt lottade att få ha dej som mamma! :) ha en skön sommar! Ja ska definitivt fortsätta läsa din blogg.

  JANINA SVARAR: Oj, haha! Du var då en trogen nybörjarläsare ;) Tack så mycket, och vad roligt att du hittat hit! Hoppas du kommer fortsätta trivas här :) Kram!

 3. hannarunesdotter

  Haha men stackare! Hoppas du kryar på dig snart!!

  Jaa, hoppas verkligen det blir fler gånger (och med lite bättre planering och framförhållning) så du också kan följa med! Det var så himla kul!

  Kram fina du!

 4. Anna

  Usch, jag vet hur det känns. Pollen är ingen höjdare direkt, vissa somrar har jag fått äta cortisontabletter för att alls kunna göra nått annat än att sova. Sen att kombinera det med förkylning vill jag inte ens tänka på. Hu! Krya på dig i alla fall! :)

 5. Anna

  Du ser verkligen uppgiven ut. Är det pollenallergin eller näsblod som spökar? Vad är det du har tatuerat på armen? :)

  JANINA SVARAR: Det är pollen kombinerat med förkylning och feber. Ingen rolig kombo! Det är ordet ”Strength” :)

stats