JANINAS

This is gonna hurt tomorrow

Så var det söndag igen och jag har faktiskt gjort mer vettigt än jag brukar på söndagar. Till frukost gräddade jag våfflor, och kring klockan 13 när Daniel åkte iväg med barnen packade jag gymväskan och traskade ner till simhallen. Jag bor mittemot så det tar ca. 2 minuter att gå dit. Sviiinbra! Tackar gärna Ja till barnvakt sisådär 2 ggr i veckan. Hör ni det systrar? Hehe.

Jag gymmade i 45 min, igår tränade jag magen så idag fick benen, rumpan, armarna och ryggen jobba. Sen gick jag och böt om till bikini och plaskade i bassängen i 20 minuter. Perfekt avslut på ett träningspass! Solen sken in i och det var nästan bara jag där, skulle vattnet bara varit lite varmare skulle jag kunnat stanna där mycket längre.

Jag dödade verkligen röven i gymmet så imorgon lär det göra ont. Men jag är så nöjd över dagens prestation! Nu är jag helt slut och skulle helst ta en tupplur innan Daniel och barnen kommer hem, men istället ska jag läsa bloggar och sen städa upp här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelin

  Du är så smal. Det kan ju inte vara bra alls om du blir sjuk.

  Är du och Daniel tillsammans nu igen? :)
  Ska ni flytta ihop någon gång eller har ni gått i sär för gått?

  Kram! :)

  JANINA SVARAR: SÅ smal är jag inte :) Det ligger i generna!
  Vi kommer nog flytta tillsammans igen ifall det är lika bra mellan oss i framtiden:)

 2. Nora

  Jag har på känn att du lever så som vi alla borde! Du gör det du njuter av och du lever ditt liv på det vis som känns bäst för dig. :)

  JANINA SVARAR: Tack! Jag gör mitt bästa :)

 3. Anna - ny läsare och blivande 2 barnsmamma

  Ja måste bara säga som annan Anna, vilken mage trots att du har fött två barn!! Hur ofta tränar du?

  JANINA SVARAR: Haha Tack! :) Jag tränar inte ofta alls, magen ser nog ut så för att jag inte har så mycket fett på kroppen, därför syns musklerna tydligt :) det ligger i generna. Ska försöka ta itu med träningen mer på allvar nu dock!

 4. Frida - mamma till liam och enya

  Vad gör du för övningar för rumpan ? Har letat över allt men hittar typ inga ;/ tänkte om du har några tips på övningar man kan göra hemma :) kram

  JANINA SVARAR: SQUATS!! :) Gärna med lite extra vikt. På gymmet kör jag benpress och en maskin för yttre lårmuskeln. Då tränas musklerna på sidan av rumpan också. Prova googla vilka träningar du kan göra hemma för yttre lår!

stats