JANINAS

THIS IS THE END

Det drar ihop sig. Vid midnatt öppnas dörrarna till Sevendays och från och med då säger jag farväl till denna blogg och fortsätter på min nya. Faktiskt känns det inte alls jobbigt på något sätt, jag känner att det finns så mycket mer som väntar ”på andra sidan” och jag ser endast positivt på flytten. Jag ser fram emot att börja om på nytt på en finlandssvensk sajt.

Mitt arkiv har ännu inte blivit flyttat men kommer nog bli flyttat inom den närmaste framtiden. Aldrig att jag skulle börja om utan mitt arkiv! Det är som GULD för mig. Jag fortsätter helt enkelt var jag slutar här nu.

Tiden hos Vimedbarn har varit rolig och lärorik. Ni har fått följa med genom två av mina graviditeter, två förlossningar, mina ups and downs, sjukdomar, tvivel och förhoppningar, min och Daniels paus, tre (?) flytter och mycket mycket vardag. Jag hoppas ni kommer följa med mig på vår resa och fortsätta förgylla min blogg med era fina och peppande ord. Utan er skulle inte min blogg vara det den är idag!

Jag älskar varenda en utav er (even the haters, cuz the haters make me famous hehehe) och vill bara säga TACK för allt! Och TACK till Vimedbarn som funnits här för mig från dag ett och hjälpt mig med allt. Jag minns det som igår, när ni bjöd in mig som toppbloggare här. Då var sajten riktigt ny och det var bara jag och två andra bloggare typ. Er sajt har verkligen utvecklats otroligt bra och ni gör ett fantastiskt jobb. Speciellt stort tack till StinaHugo, David och Stefan!

Nu är min tid här förbi. Kom ihåg att inatt klockan 00:00 (23:00 svensk tid) är det sevendays.fi/bloggar/janinanylund/  som gäller. Puss och kram, vi ses! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats