JANINAS

This mama’s goin’ out of town for the weekend

Slår till på stort och stannar i Vasa ikväll efter systerträffen. Barnen ska vara hos min mamma och jag kom fram till att det blir enklast både i praktiken och ekonomiskt ifall jag stannar i Vasa till söndag och åker till jobbet därifrån, sen hämtar barnen och hem till Nykarleby efter det. Känns aningen vemodigt eftersom jag faktiskt såg fram emot helgen ensam med barnen, men hur hemskt det än låter (come on, jag tror nog alla mammor ljuger om de påstår att de inte förstår vad jag menar) så ser jag faktiskt mer fram emot en helg HELT själv (okej egentligen är det bara på lördag som jag är ensam). Händer en gång vart tredje år, typ.

Imorgon kommer jag ha hela dagen för mig själv. Ifall solen skiner ska jag gå på långpromenad till någon strand och sola. Om det regnar ska jag gå över till simhallen och simma/gymma/sola solarium. Sen ska jag strosa runt i butikerna och dra ut på tiden så mycket jag bara kan. Gå in i butiker jag vanligtvis inte har tid att gå in till, kolla på bara vuxenkläder, äta glass i lugn och ro utan att behöva torka nån runt munnen/på tröjan var femte sekund.

Ska packa barnens väskor och sånt nu så länge Jollan sover, sen slänga mig själv i duschen och så småningom skjutsa barnen till sin mormor. Nicolina tjatar hela tiden om när vi ska åka, hon vill ju åka NU! Men snart så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena N

    Då hoppas jag att du får en superskön lördag och bara rår om dig själv.
    Njut av din stund, och jag lovar att du är värd det bra mycket oftare än vart tredje år :-)
    Kram sötis
    /Helena N

stats