JANINAS

Tidigt uppe

Idag börjar jag först 10, så jag skulle ha fått sova åtminstone till 7, och Nicolina har ju sovit ganska länge på morgnarna nuförtiden, men idag vaknade hon förstås 05:15. Bara att stiga upp och se glad ut, fast det gjorde jag inte om jag ska vara ärlig. 

Hursomhelst så har jag suttit i soffan med Nicolina i famnen och kollat på Mumin, hon kollar fortfarande och jag ska så småningom göra i ordning frukost. Sen ska jag försöka ta en ”Dagens Outfit” bild, som en läsare gärna ville jag skulle göra. 

Hur är det med er andra, skulle ni vara intresserade av att se vad jag har på mig? Jag själv tycker ju inte att jag klär mig så speciellt, och jag följer verkligen inte det senaste modet. 
Ibland laddar jag ju upp en bild på hur jag ser ut, men det är inte något jag gör varje dag, inte heller varje vecka. 

Men nåja, ni får säga vad ni tycker så ser jag sen hur det blir :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag tycker också att det skulle vara roligt med dagens outfit bilder tillsammans med nicolina.. barnkläder är ju bara för söta :)

  2. Anonym

    jo jag vill se! skulle vara roligt ifall du tog en "dagens-outfit" tillsammans med nicolina! Hon har alltid så söta kläder på, speciellt dendär kaninmössan :D

stats