JANINAS

Tillbaka till vardagen

Trött mamma här, hej!

Nicolina vaknade redan vid 7 idag, samtidigt som jag låg och ammade Joline, men lillan somnade om och sover fortfarande. Jag skulle gärna sovit vidare en timme jag också, men icke.

Vi ska gå ut så småningom har jag tänkt, bara Joline vaknar så ska vi göra oss färdiga. Usch, jag har börjat bli så trött på det där ständiga påklädandet med halare och hela faderullan, sommaren skulle nog få komma liiite fortare och stanna liiite längre.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Emilie: Du frågar en fråga som du redan har svar på. Och som du sa, alla tycker olika och många anser att barnen mår bättre av att få vara hemma om det finns möjlighet, även jag är av den åsikten.

  2. Emilie

    Hej.

    Varför låter du inte Nicolina gå på dagis? Jag har läst förrut att hon går hemma för att du ändå gör det. Men tycker ändå att det vore bäst ifall hon går på dagis, där får hon ju vara med andra barn och så får du lite mer tid för dig själv i vardagen.

    Men sedan är det ju upp till var och en hur man vill ha det för sina barn, och jag anser inte att du gör fel genom att låta henne gå hemma.

stats