JANINAS

Tillbaks till vardagen

Instagram bilder från igår.

Igår var vi på långpromenad när Joline sov middag. 8 km gick vi. Så jäkla skönt var det, jag har inte gått så långt på hur länge som helst känns det som! Jag har ju min huvudvärk som blivit mer regel än undantag den senaste tiden, och då orkar jag inte gå långa sträckor. Vädret var nästintill perfekt det också.

Idag är Nicolina hemma igen så nu är det vanliga rutiner som gäller.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Angående din huvudvärk, har du kollat blodtrycket? Jag hade samma sorts huvudvärk som du beskrev i ett annat inlägg och trycket var skyhögt men förståss det skiljer ju i ålder på oss.

  JANINA SVARAR: Jag har alltid haft riktigt lågt (ibland lite väl lågt) blodtryck så det tror jag inte det beror på. Jag har väldigt stela muskler i nacken så jag är nog nästan 100% säker på att det bara beror på det. Kommer förmodligen från allt barnbärande!

 2. ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

  sv: naw tycker hon inte de är tråkigt att ligga ner så? jag hade aldrig kunnat ha mina grabbar så länge i liggdelen :)
  men hon kanske gillar de mina skulle va me å se allt såfort som möjligt hihi
  Kram

  JANINA SVARAR: Hon sover alltid två gånger om dagen, och är det tid för en tupplur så går hon med på att ligga ner. Hon sover alltid i vagnen på balkongen så det har blivit en vana :) Går vi ut på promenad när det inte är dags för tupplur så blir hon jättearg om hon måste ligga ner, då sitter hon självklart.

stats