JANINAS

Time for some more ink

Daniel var i Vasa tidigare idag och ringde mig när han besökt Twilight. De har bokningsdag imorgon så då ska vi hänga på låset. Förra gången var det lååång kö när dörrarna öppnade, och eftersom jag gjort båda mina tatueringar där och inte vet nån annan som är lika bra så är det självklart att jag ska göra min nästa där också. Nästa kommer bli stor, det är också en orsak varför jag vill gå till samma ställe. När man vill ha något stort vill man ju vara säker på att det man får är precis som man föreställt sig.

Nu gäller det bara att bestämma mig för vilken jag vill ha. Det finns så mycket snyggt och jag har så många planer, så det är svårt att bestämma vilken man ska göra först. Men vi lär inte få tid ännu på några månader så jag hinner ju ändra mig, vilket känns tryggt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anonym

    någonting jag skulle tycka vara gulligt är om du skulle tatuera in nicolinas och jolines namn någonstans! :) det är ju dock ingen stor tatuering.

stats