JANINAS

Tisdag

Godmorgon!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre känns det som, allt rullar bara på som vanligt. Igår kväll var vi först ut på promenad alla tre, vi gick till dagis och lekte där en stund, sen när vi kom hem åt Nicolina middag och så åkte vi iväg till Daniels föräldrars villa (a.k.a. sommarstuga) och hälsade på.
Igår kom även min mormor och morbror hit från Umeå, de bor här varje sommar i sin lilla sommarstuga. Så dit ska vi cykla ikväll.

Jaa, vad har jag mer att säga? På fredag ska vi på vårt andra UL, då får vi förhoppningsvis veta könet också, om vi inte får en surkärring eller om babyn är väldigt blyg vill säga.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Den som utför ett UL har ingen skyldighet att berätta även om det syns klart och tydligt, hur gärna föräldrarna än vill veta. Tyvärr!

 2. Sara

  är det så att "surkärringen" int behöver säga könet eller måst di säga om föräldrarna vill veta?

 3. Amanda

  lite frågor som kanske inspererar dig lite nu när du känner att du inte har något att skriva om ;P

  Tror ni det kommer bli stor omställning att få ett barn till?

  Vad säger nicolina? förstår hon?

  hur känns det att "börja" om igen? för om jag inte minns fel så har väl nicolina nästan slutat med blöja? så ska det börjas igen.

  Tror ni att ni kommer att göra något annorlunda med den nya medlemen. För jag har lärt mig mycket av mitt barn och får jag ett till så skulle jag ändra vissa saker tex. när jag lägger barnen så ska jag inte dallta för mycket för jag kunde lägga henne i 3 timmar ibland. Men så testade vi 5 minutaren och de funkar hur bra som helst. Och hela familjen mådde bättre. Så tänker testa det direkt om jag får barn igen.

  De va lite iaf :)
  lycka till med allt! Det är extra spännande att följa bloggen nu med en ny på väg :)

stats