JANINAS

Tisdag

Hej och hå, vilket kyligt väder vi fått nu igen. Solen skiner men det blåser hemskt kallt. Så vi var bara ute en timme idag efter lunchen, sen dess har vi busat och städat och nu ikväll badade båda ungarna samtidigt. Joline märkte att hon kunde greppa tag i baljans kant och dra sig upp på benen, så hon for mest upp och ner och Nicolina skulle förstås härma henne. Är det inte Joline som vill göra som Nicolina, så är det tvärtom.

Nu sover ungarna och snart sticker Daniel iväg till jobbet. Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll för jag är verkligen trött.
Vad har ni att komma med idag då? Ni har blivit sämre på att kommentera den senaste tiden tycker jag. Ni får gärna bli lite mer högljudda! :)

Bild från arkivet

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hadd int duklippt kort frisyr ?? Du hadd ju en sånn bild för ett tag senn :)

    JANINA SVARAR: Alltså, denhär frågan har jag fått flera gånger nu. Läs texten också så förstår ni att jag inte hade klippt kort på riktigt. Jag hade bara upp håret i hästsvans :)

  2. Linn

    Hur blev e me solbrännan? :)

    JANINA SVARAR: Hur menar du? Borde det bli på något speciellt sätt? :) Är fortfarande röd på bröstet och självklart svider det, men det har börjat övergå till brunt. Ansiktet är nog helt normalt. Lite brunare än vanligt bara :)

stats