JANINAS

Tisdag

Finaste tjejerna ♥

Idag har solen äntligen varit framme. Jag är så trött på alla gråa moln och regn som vi haft nu flera veckor känns det som, men idag var det en fröjd att vara ute. Skönare skulle det ju dock varit ifall det inte blåst så kallt när det redan bara var 8 grader, men man kan ju inte få allt man önskar sig.

Imorgon bitti när Daniel åker iväg till jobbet så följer vi med. Vi ska till Nykarleby efter att han slutat jobbet för att kolla på golv, kakel och tapeter till de väggar som vi inte bestämt tapet för ännu. Så tills han slutat ska vi vara med Hanna och hennes tjejer. Det ska bli jätteroligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hurru Janina, har du bloggtorka?! ;) Din blogg får mig att fördriva tiden på mitt jobb och nu har jag nog läst igenom heeeeeela arkivet, tre gånger… Blogga Blogga Blogga!!! :D

  JANINA SVARAR: Haha ;) Har varit borta hela dagen! Ska försöka bli bättre att uppdatera ;)

 2. Liselotte

  Underbart att få kolla på tapter och golv är då kan man sätta en liten egen prägel på sitt hem :) Måste nog snart ta tag och tapetsera i vårat vardagsrum hatar den randiga tapeten som finns där nu :)

  JANINA SVARAR: Det är jätteroligt att få välja sånt själv! :) Lite ångest har jag ändå när det finns så mycket fint att välja på, haha.

 3. Lina T.

  Finns en sak jag inte förstår riktigt :3 Vet inte om någon har ställt samma fråga x) Har inte kollat dina kommentarer…

  Hur mycket kostade de att köpa radhuset? Och hur fick ni råd? :S Tog ni ett lån från banken?

  Kul o veta, vill sj köpa eget hus senare :)

  JANINA SVARAR: Tror nog ingen har råd att köpa ett hus/lägenhet utan att ta lån ;) Har man fast anställning får man ta lån, och det har ju Daniel. Svårare än så är det inte.

 4. thilda

  fin body joline har! vart har du köpt?

  JANINA SVARAR: Visst e den! Tyvärr är den från 2009 och då även köpt på loppis, Nicolina fick den av sin moster. Den är ursprungligen från Lindex.

stats