JANINAS

Tisdag

Inatt hade jag svårt att hitta någon sömn.
Jag gick och la mig 22:20, men jag kunde inte slappna av utan låg och tänkte på allt möjligt. 
Ännu klockan 00 var jag vaken, jag höll på att bli galen! Just när jag hittat sömnen så vaknade Nicolina. Då steg vi upp och jag värmde en flaska mjölk, hon drack den i sängen och när den var tom la hon sig på sidan för att somna om. När jag gått ut ur rummet för att skölja ur flaskan så började hon gråta igen. 
Kissorna var inne eftersom det regnade, så förstås skulle hon ut ur rummet för att leka med dem. Men något sånt tänkte inte jag börja på med! Så jag stängde dörren till rummet och tog upp henne i famnen, gick fram och tillbaka och sniffade på hennes lena babyhud. Hon vilade huvudet på min axel, och även om jag var hur trött som helst så gjorde det liksom inget, det var så skönt att få ha henne nära mig. 
Efter ca. 15 minuters vaggande så knyckte det till i henne och hon började peka mot sin säng. Jag la ner henne och hon kramade sin docka hårt och somnade direkt. 

Därför vaknade hon först 07:40 idag. Vi har ätit frukost och nu leker hon med dagbarnen.
Vi ska väl gå ut så småningom, och sen när hon sover middag måste jag ta mig till posten för att göra en flyttanmälan. Förra gången vi flyttade gjorde jag det på nätet, men nu minns jag inte alls hur jag gjorde så det är väl bäst jag far till posten och gör det skriftligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats