JANINAS

Tisdag kväll

Ikväll har vi varit och hälsat på min systerson. Han är så söt och liten, och jag kan inte förstå att Nicolina har varit så liten för bara två år sen! Det ska bli roligt att vara nåt annat än mamma åt en liten också, jag hoppas han och Nicolina kommer bra överens sen när de blir äldre :)

Annars då, så har dagen inte erbjudit något annat roligt. Nicolina fortsätter att trotsa. Idag stod hon och vrålade i sängen i en timme före hon somnade, hon hann klättra ut två gånger men jag la bara henne tillbaka i sängen. 
Till sist somnade hon, och då ville hon förstås inte vakna sen efter två timmar. 
Eftersom middagsvilan blev uppskjuten några timmar (vi la henne två timmar senare än vanligt eftersom hon vaknade ganska sent idag), så hann klockan bli ganska mycket innan jag la henne nu ikväll. Just nu är det tyst i sovrummet, men jag litar inte på att hon har somnat helt ännu för ikväll kör hon på intervall-gråt.
(Hon är tyst en lång stund och plötsligt börjar hon storgråta några sekunder innan hon blir tyst igen.)

Daniel cyklade iväg till en kompis kring 21, för att chilla/dricka lite. Det är bara han och tre andra så han lär inte vara borta så långt in på natten. Jag ska sysselsätta mig själv genom att läsa bloggar och kanske trixa lite mer med bloggdesignen, det beror på om jag hittar något mer som jag vill ändra på vill säga. Sen ska jag lägga mig och drömma om sommaren!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats