JANINAS

Tisdag & smärta

Dagen började redan 6:05 idag. Joline klättrade ur sängen, drog av sig blöjan och gick på pottan. Jag som är så fruktansvärt trött hela tiden just nu och gärna skulle sova till 9 varje morgon (även om det aldrig händer, inte ens när barnen är borta) kände hur frustrationen vällde över mig och jag slängde mig ur sängen och skyndade att lägga på henne en ny blöja och värma en flaska mjölk så hon skulle somna om. Som tur gick hon med på min plan och somnade när flaskan var tom. Jag däremot kunde omöjligt somna om men låg kvar tills Nicolina smög upp kring 7:30.

Jag har haft en konstig smärta långt ner i magen på högra sidan nu i en veckas tid, det blir bara värre och nu smärtar det dessutom över hela blygdbenet. Känner inte alls igen det från nån tidigare graviditet men jag vet ju att de vill att jag lämnar urinprov ifall jag gnäller över smärtan åt nån läkare, så det var jag och gjorde imorse efter frukosten. Ska till rådgivningen imorgon så då är det ju bra att provsvaren kommit och man kan utesluta t.ex. UVI. Proppfullt var det på sjukhusets labb och när jag suttit och väntat i 45 minuter och det äntligen var min tur fick jag veta att jag kunde lämna in provrören vid infon eftersom det fanns en remiss. Typiskt.

När jag kom hem hann jag bara dammsuga och skura golvet så for Daniel iväg på gym före han skulle iväg till jobbet. Nu på eftermiddagen har vi varit på promenad och till lekparken med syster Josefin, och nu sitter barnen på sitt rum och spelar ett spel.

Det gör så ont när jag stiger upp från sittläge så jag skulle helst bänka mig i soffan resten av kvällen. Kanske har baby fixerat sig och det är foglossning som orsakar smärtan i blygdbenet, men smärtan nere i magen kan jag inte förstå vad den beror på. Det känns i alla fall inte som förvärkar och senaste gångerna jag haft UVI har jag haft ont på vänstra sidan, inte höger. Imorgon ska jag som sagt till rådgivningen så då får min barnmorska avgöra om det ska kollas upp eller om det är något normalt såhär på slutet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Låter precis som min foglossning. Tampades med samma skit sist. Kunde knappt sitta för det kändes som FIRE I FIFFI!

stats