JANINAS

To be continued

Hej kompisar!

Var ska jag börja? Det har hänt mycket sen jag bloggade sist, precis en vecka sen senaste inlägget skrevs. Huuuj! Jag har jobbat rätt mycket, och vi har turats om att vara hemma/vakna med barnen eftersom Daniel jobbat natt och jag åkt iväg till jobbet på morgonen när han kommit hem. Sen när jag kommit hem har han sovit resten av dagen tills det varit dags för honom att åka iväg till jobbet igen. Det har varit rätt knepigt faktiskt, men vi har fått det att funka.

Sen mitt i veckan var hela Vimedbarn nere p.g.a. ett strömavbrott, så då kunde jag inte blogga heller. I fredags åkte vi ner till Helsingfors nästan hela familjen, alla förutom Joline som var hos barnens mommo. Vi åkte efter att Nicolina slutat förskolan och kom fram kring 20. Då blev det sen middag på hotellets restaurang och sen stupade vi i säng för att vakna upp till en oförglömlig dag. Mer om det om en stund…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats