JANINAS

Today’s the day

Jag och Daniel har för en tid sen bestämt att i höst ska vi på riktigt börja äta bättre och satsa hårdare på träningen. Det har ju blivit lite si och så med det i sommar, jag minns faktiskt inte när jag senast gjorde plankan, och det SYNS! Efter två graviditeter är det svårt att få kontroll över magmusklerna kan jag säga er.

Idag har jag dock värsta motivationen och har bestämt att jag börjar redan idag. Det finns varken godis eller småkakor här hemma, så då är det genast mycket enklare. Sen när Daniel vaknar ska jag försöka få med honom på noterna också, sommaren är ju ändå snart förbi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats