JANINAS

Toivonens djurpark


Igår var vi till Toivonens djurpark och hälsade på djuren. Vädret var perfekt och bilresan var passligt kort, endast 50 minuter bort. Barnen njöt av att få vara nära de sällskapssjuka djuren och klappa dem. Parken var lagom stor, med lagom många djur. Nicolina kunde springa lite på egen hand utan att vi tappade bort varandra, vilket var jätteskönt. Favoriterna var förstås kattungarna och ponnyhästen. Kattungarna var oftast upptagna i någons famn men de var söta att bara se på också.

Idag har jag jobbat och sen har vi varit ut på promenad, solat och så har jag gymmat. Jag är så nöjd över sommarens början! Känns som att vi oftast bara är hemma och aldrig hittar på något, men vi har hunnit göra rätt mycket redan. Så får det gärna fortsätta!

Jag ska försöka bli duktigare på att blogga men så länge värmen håller i sig vill jag gärna göra annat än sitta inne vid datorn, hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Ja he e noo braan ställ :) veit int ho mang gang om somare vi er tij tå he er så neera å alltjemt lika roolit tycker bååna :). Å va Nicolina passar bra i siin ny glasögona , riktigt nicolina style !

  JANINA SVARAR: Minsann! Hihi, hon tackar :)

 2. Lina T.

  Ladda ner wordpress på mobilen så kan du blogga var du än e ;) typ sola o blogga xP

  JANINA SVARAR: Jag har redan wordpress men jag hatar att blogga via mobilen :P

 3. Linnéa

  Kan tänka mig att barnen tyckte det var kul :) Vad charmig Nicolina är i sina glasögon :)

  JANINA SVARAR: Visst är hon! :)

stats