JANINAS

Torsdag

Yes, imorgon är det äntligen fredag! Det betyder att jag får äta choklaaad imorgon. Vilken lycka! Vi har tid för mjölkprovokation 10:30, så är vi väl där 4-5 timmar och sen far vi via butiken på hemvägen. Då tänker jag minsann släppa alla hämningar. Wohoo!

Annars så har vi haft en lugn dag idag. Vi var ut i lekparken ovanligt länge, för just när vi skulle gå hem så kom Linn dit med sina barn. Det var första gången vi råkade befinna oss i samma lekpark samtidigt, och det är ganska förvånansvärt med tanke på att vi bor kanske 500 m ifrån varandra. Så då kunde vi förstås inte gå hem, utan stannade kvar tills de också gick hem.

Nu sitter vi bara och väntar på att Josefin ska komma hit. Nicolina är lite trött så hon kollar film, och Joline har äntligen bajsat så hon slocknade i vagnen för en liten stund sen. Hennes bajs har fått en annan konsistens nu då hon börjat äta puré, så det har varit lite knepigt för henne idag och hon har inte riktigt funnit någon ro, men nu så! Ni kanske inte ville veta det där, men nu fick ni veta det ändå.

Tjingeling!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats