JANINAS

Torsdag, nästan fredag


Här måste jag sätta stopp vid hennes fötter för att kunna ta en bild, SÅ kvick är hon!


Här måste jag väl tillägga att jag VET att jag ”inte har några ögonbryn” när jag är utan smink, jag har nog men de syns inte så bra. Och det är inte så konstigt med tanke på att min hårfärg är ungefär likadan som Nicolinas. Jag föddes dock med svart hår, om det har någon betydelse. I really don’t give a damn.


Här morrar hon, eller vad man nu ska kalla det.


Och här drar hon till med det mest irriterande hästljud som finns! Tur att vi var ensamma :)

Nu har jag lagt lillan och denna dag har äntligen kommit till sitt slut. Imorgon är Daniel ledig vilket betyder att vi har en 3 dagars helg framför oss, jippii!

Idag har jag och Nicolina som ni ser på bilderna ovan, varit ut till lekparken. När vi hade varit där en timme gick vi in till stan och handlade mat, sen hem. Efter kvällsmaten lagade jag mat till imorgon (eftersom jag och Nicolina kommer vara borta hela morgonen), sen duschade vi. Nu har jag som sagt just lagt henne, och förutom några lejonvrål som hörs från hennes sovrum lite nu som då så är det lugnt :)

Imorgon ska jag upp tidigt, 7:40 ska jag vara vid sjukhuset för att ta blodprov. Sköldkörtelprov nu igen, bara för att kolla så värdet hålls stabilt under graviditeten. Så ikväll måste jag gömma undan mina piller, annars tar jag dem imorgon bitti av ren vana, och man får inte ta medicinen före man tar blodprov.
Sen klockan 9 ska jag och Nicolina befinna oss i Sundom för att plocka hallon med mina systrar Jenny och Josefin. En riktigt trevlig morgon har vi att se fram emot :)  

Nu ska jag läsa bloggar och sånt före jag lägger mig, receptet till muffinsen får ni vänta med lite för jag oooorkar inte ta mig tid att sitta och skriva av det. Om det fanns på nätet skulle det underlätta men när jag ska läsa från ett papper och skriva på nytt här så tar det emot lite grann måste jag säga. Ha lite tålamod bara :)

Tjolahopp!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. cami

  jag glömde visst att skriva mitt namn. ja menade inget illa, ja tänkte bara om du inte visste att det fanns och hade behov… :)

 2. Minni

  Jag inte heller några ögonbryn, eller jo, jag har också, men de syns inte ;) Har flera gånger fått frågan ifall jag har rakat bort dem. Är född ljusblond men har för tillfället färgat håret mörkbrunt för jag tycker att jag passar i det. Dock ser det roligt ut när jag "inte har några ögonbryn" och mörkbrunt hår, borde införskaffa en ögonbrynspenna :)

 3. Janina svarar

  Anonym: SÅ upptagen blir man inte av att få barn så man inte hinner måla ögonbrynen ;) inte jag i alla fall, så det är inte där skon klämmer :P

  Jag vet att RefectoCil finns men känner inget behov av det nu eftersom jag hinner sminka mig hur bra som helst de dagar som jag vill. Jag lider inte av att ha ljusa ögonbryn. Kanske när babyn kommer så färgar jag mina också, för då kan jag tänka mig att jag kommer ha mindre tid att fixa mig.

 4. Anonym

  hej! jag har lite samma problem som du, med ögonbrynen alltså. men jag har nu färgat dom med ögonbrynfärgningsmedel RefectoCil, och blev riktit nöjd :) förr höll jag också på med att måla med penna, men efter att man fått barn så har man int tid med sånt :D RefectoCil finns i vanliga affärer som Prisma, Halpa-Halli o.s.v. :)

  bra blogg!

 5. Janina svarar

  Hej! Tack för att du försöker i alla fall :)

  Jag använder en mörkbrun ögonbrynspenna från H&M, billig och bra :)

 6. Bara jag

  Hej, Jag kan inte skriva så bra svenska men ja försök..

  Hur gör du dina ögönbryn? Altså vilket sminkpenna har du? Haha, vet inte om det finns sånt ord "sminkpenna" på svenska, men hoppas du förstott vad ja menar! :)

stats