JANINAS

Tortillas och blåbärspaj

Nu sitter jag hos Daniel. 
När jag kom hit plockade jag blåbär med Nicolina sålänge Daniel och hans mamma bar ved. 
Nu är vi mätta och belåtna, för vi gjorde tortillas när Nicolina hade somnat. Jag sitter vid en laptop och Daniel sitter bredvid vid vår (sin) stationära dator och spelar. 
Snart ska vi gå upp och baka blåbärspaj, och så småningom vaknar väl Nicolina också. 

Senare idag funderar vi på att hälsa på min mormor och morbror, Daniel har köpt ett nytt kastspö som han behöver lite hjälp med. Ikväll när Nicolina somnar kanske vi far iväg och fiskar, det är ju perfekt väder för det idag.

Men nu ska jag nog dra iväg Daniel för att baka den där blåbärspajen :) 

(Bild från Google.)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marianne

    Hej. Jag har skrivit ett inlägg om unga föräldrar, och det skulle vara jätteroligt med lite synpunkter från någon som kanske kan identifiera sig lite med det jag skrivit. Titta gärna in på min blogg!

stats