JANINAS

Troligen det sista inlägget #2

Wohoo! Internet fungerar ännu, jag antar att det förflyttas först nån gång under dagen :)

Barnbidraget har jag fått nu så jag tänkte att vi skulle gå in till stan efter lunchen och köpa en vinterjacka åt Nicolina, höstjackan är inte tillräckligt varm när det är under +10 grader ute, inte ens fast hon har en stickad tröja under.
Jag har spanat in en på H&M, och fast hon inte börjar använda den genast så är det ju bra om jag passar på och köper den sålänge hennes storlek finns, hon måste ju ändå ha en vinterjacka förr eller senare.

Förresten så har vi ju fått köpt en soffa! En riktigt snygg en för bara 150€ (+ 40€ frakt).
Den är naturvit och rätt så ny, vi ”vann” den på http://huuto.net/fi/, problemet var bara att den fanns i Helsingfors, men det problemet fixade sig tack vare Daniels föräldrar :)
Jag tror att det var den 10 oktober som vi får hem den, då kommer det förmodligen upp en bild på den också.
Men nu ska jag snoka runt lite sålänge jag kan, kanske hinner jag skriva ett till inlägg innan internet är borta? Annars så hörs vi nästa vecka :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. majja

    hej, mitt namn är Majja, gjorde ett bebis-test idag och fick veta att jag var gravid. jag vill självklart behålla det. det vill min pojkvän också:) men nu kommer det svåraste.. jag är 16år, och hur ska jag berätta för mina föräldrar? skulle gärna vara tacksam om du skulle vilja berätta hur du berättade det för dina föräldrar? och hur långt in i graviditeten du var då?

    MVH en ung-nyfiken-blivande-mamma :)

stats