JANINAS

Trötta hjältar & shopping


Trött tjej som prompt ska måla efter maten

Nu sover lillskruttan. Hon var så trött efter maten och somnade genast jag la ut henne i vagnen. Jag tror jag låter henne sova lite mer än 1 timme idag ändå, för jag är verkligen jätte trött jag också och jag ooorkar inte med flera timmars underhållning före Daniel kommer hem från arbetet idag. Det är ju en positiv sak med att hon älskar att sova middag, man får lite extra tid att bara koppla av och göra ingenting, och de dagar när man inte är höggravid och trött så hinner man dammsuga och sånt skoj :)
Förresten! Idag fick Nicolina sin nya fleecejacka som jag skickat efter. Den svarta med vita prickar från H&M hade en sån otroligt dum form så halva magen kommer fram fastän halva baken är täckt, så jag beställde en vettigare från allaväder.se, en Lindberg’s fleece zipjacka. Tog en i storlek 100 så just nu är den lite stor och man måste vika upp ärmarna, men i vår kan hon ju fortfarande ha den!

Och när vi ändå är inne på ämnet så kan jag ju också berätta att jag beställt en Didriksons Kilimanjaro vinteroverall åt henne, en röööd, som hon kommer vara så varm och HÄFTIG i! :) Nu är det bara skorna som fattas.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats