JANINAS

Tummen upp för unga mammor!

Shit vad det finns många unga tjejer som fått barn vid 15-16 års åldern. Varje dag hittar jag någon blogg eller någon sida där det finns någon som har barn eller är gravid. Jag känner ju mig nästan gammal då jag var 17 när jag fick Nicolina, haha!

Det blir bara vanligare och vanligare, det tycker jag är bra. Man kan ju inte riktigt säga hur det är att vara tonårs mamma förrän man har varit med om det själv, därför är det alltid såna som inte har barn som tycker att man "förstör sitt liv". 
Jag har aldrig läst om/pratat med någon som skulle tagit abort om de fick gå tillbaka i tiden, alla är lika glada över att de behöll babyn och att det är det bästa som hänt dem. Jag förstår precis hur dom känner! 
Glad är jag i alla fall över dem som inte har barn, men som ändå tycker att det är bra att man behåller sin baby om man känner sig redo, FAST man bara är tonåring.
Alla mognar inte samtidigt, vissa uppför sig som tonåringar ännu vid 25-30 års åldern. 
Man är inte dum eller oansvarig om man behåller sitt barn vid ung ålder. Om man har kommit till en sån punkt i livet så man tror och vill klara av att föda och uppfostra sitt barn, då är man mogen.  
Ingen annan än du själv vet när du är redo. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    verkligen bra skrivet! :) fastän jag har varit med om väldigt mycket hemska saker och fått stå ut med massor med skit nu när jag är gravid så älskar jag ändå lillan som är i min mage mer än någonting annat i världen! ett barn kan inte förstöra sina föräldrars liv, det är föräldrarna som förstör det själv om de väljer att ge upp allting och sedan börja skylla på att det är deras barns fel!

  2. Anonym

    Bra skrivet! Jag är själv en blivande ung mamma så det kändes bra att läsa det där, för tyvärr är det ju nog så att det finns många som är negativa mot unga mammor.

    Du har en bra blogg :)

stats