JANINAS

Två mammaplagg rikare

Nu är vi hemma från stan. Det var mycket trevligt att få träffa Mani igen, och Nicolina var lika förtjust i honom som vanligt :) Vi shoppade lite också, jag hittade en fin mammaskjorta för bara 10 €, observera att den var i storlek XS (!) när det är REA tycker jag det är svårt att hitta storlekar mindre än M, och så hade jag även turen att hitta ett par snygga mammajeans i storlek 36 som jag ska sy in (varför är det minsta storleken? 34 skulle de nog kunna ha också) som Daniel var gullig och köpte åt mig :)

Sen köpte jag även två par Pieces trosor (jag använder bara såna, de är ju SÅ sköna), en huvtröja som jag har tänkt vänta med att ha tills efter förlossningen, och en mascara. NÖJD MAMA!


Min söta mammaskjorta, som satt perfekt på mig och magen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats