JANINAS

Tyck till!

Bloggen är my baby. Det är jätteroligt att blogga tycker jag, även om jag skriver för min egen skull så är det självklart väääldigt mycket för mina läsare också. Jag försöker ha lite blandade ingredienser, men oftast blir det ju bara om barnen vilket inte är så konstigt med tanke på att jag är mammaledig med båda två. Det finns inte riktigt tid eller ork till någon häftig hobby eller annat intresse som jag kan dela med mig av. 

Men finns det något ni vill se mer av när ni besöker min blogg? Något ni jättegärna vill att jag ska skriva om eller visa upp? I ärlighetens namn börjar jag tröttna lite på min egen blogg, kan man göra det? Jag behöver mer inspiration och tips på nya grejer, för jag känner att jag är och kan SÅ MYCKET MER. Därför är jag öppen för förslag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. madde

  matlagningstips, recept på enkla goda middagar och lite helgmat. Inredningstips, shoppingtips till hemmet.. Men annars är din blogg rolig att följa med bilder och barnens utveckling och roligheter.

 2. :D

  Älskar din blogg!

  Och forsätt som du nu gör!
  Men jag skulle vilja se att du UPPDATERAR MER. Och att du visar Din dottrars rum. Och att skriva så mycket om din lilla Joline om hon nu stavas så för hon växer så snabbt!! :D

 3. joz

  hej, ville bara säga att din blogg är jätte bra:) det skulle vara trevligt att se mera bilder av dej för jag tycker du är så vacker! o så sku de va trevligt att veta mer om dej :)

 4. Elin och Minirenen

  Vi följer din blogg via bloglovin. Den är underhållande och intressant och många bilder. Det var jättekul att se bilder på dig som liten och hur lik Nicolina är.
  Har du några budget shopping tips? Leksaks och mattips till oss med barn "mitt emellan" dina? Har du och Daniel alltid velat bli unga föräldrar? Hur trivs ni i nya lägenheten?
  Du är grymt duktig och vi tackar för en underbar blogg!!

 5. Lovis -

  Som fler har sagt skulle de va roligt att sen någon videoblogg ibland, från dig, samt en rundtur i lägenheten – supernyfiken! Jag har länge funderat på vad Daniel jobbar med och har inte hittat det någonstans. Du skriver bara alltid att han ska o jobba och att han jobbar skift ;)
  Jag har egentligen inget o tillägga för jag tycker också som många andra att din blogg är jättebra ändå..men om du vill ha lite tips på tankar som vi vill läsa om så är det några :)

 6. Fanny

  Bilder på där ni bor, inredning, mera bilder på dej själv… är några förslag men överlag tycker jag att bloggen är bra som den är :)

 7. ENDENISE

  sv: Ja jag vaknar av minsta lilla ljud eller rörelse. Men sen är det ju bra att dom ligger på rygg för att räta ut ryggen. Men som du säger, att vända dom på dagen är en sak men om natten är det ju inte de lättaste :)

 8. Tina

  Man e ju nyfiken på hur din mage ser ut nu…du la ju upp bild typ en vecka efter fl. Platt e den ju säkert! Du är ju så fin å haft tur med å behålla din fina hud på magen. :D Kramis! Å har du behållit nåra kilon som du ville?

 9. Bella

  Hej! Jag följer din blogg varje dag via min iphone och jag tycker om allt du skriver om, ditt liv och dina barn, det är intressant och kul att följa. Det skulle va kul med lite bilder från ditt hem så man får se hur du och din familj bor, om du själv vill så klart. Jag älskar att se hur folk bor och själv hitta lite inspiration till mitt hem. Ha en fin kväll!

 10. Lina

  Din blogg är den bästa och saknar ingenting tycker jag! Helt perfekt. Jag skulle vilja ha en rundtur i din lägenhet i form av bilder :) Kram!

stats