JANINAS

Underbar

Västnyland_Jessica om Nytt år, nya möjligheter?:

Hej! Du har en fantastisk kropp som du ska vara mer än stolt över! Har läst din blogg i ett par månader och du har blivit min ”idol! Du är precis sån som jag vill vara, ung mamma, familj och lägenhet (gorgeous btw!). Har alltid haft en dröm om att få bli mamma så snabbt som möjligt men de kommer nog inte att ske…Dina barn är alldeles underbart söta och jag väntar med spänning att få se Joline växa upp! Fortsätt skriva, du förgyller min dag! :)


TACK Jessica!
Förstår ni hur mycket jag uppskattar kommentarer som denna? J-ä-t-t-e-m-y-c-k-e-t. Ni är guldvärda ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Hänger väl på de andra, och bidrar lite till din självförtroendeboost :) Din blogg är verkligen kanon och jag är inne flera gånger om dagen för att läsa. Supersöta barn, superfina bilder och supersnygg mamma! Keep up the good work! :)

 2. Tina

  Vill också hålla med Jessica och säga att du förgyller min dag! :) Jag jobbar på kontor hela dagarna och alltid när jag har tråkigt så går jag in på din blogg för att se om du skrivit något nytt (säj inget till chefen).

  Tack för en underbar blogg och så många fina uppdateringar under dagen :)

 3. Västnyland_Jessica

  Åå jag blev så glad när jag läste det här (upprepning på gångs? ;))! Glömde visst några detaljer i min kommentar- är 16 år och checkar in din blogg 5ggr/dag :D Du skriver på ett så skönt sätt och jag hoppas jag nångång i mitt liv blir en lika bra mamma som du! Hälsningar från Västra Nyland ;)

 4. Lina

  När jag sitter och läser din blogg så tänker jag på hur glada dina flickor kommer va när de en dag sitter vid datorn då de själva har blivit mammor? Och läser din blogg! Läsa om hur de var som barn och hur du klarade dina dagar med att vara en ung mamma! :P Det här e typ som att du skriver en dagbok till dina barn som du senare typ lämnar över till dina döttrar :P

  Du har en underbarn familj! Önskar jag kunde ha det hälften så bra som dig :) Men jag kämpar för min kärlek och jag får mer energi då jag läser din blogg, vilket jag gör minst 2 ggr/dag :P

  Ha en trevlig dag :)

 5. Ida

  Jag förstår. Och jag håller verkligen med Jessica, min favorit blogg även fast jag bara är 12 år, underbara barn,super blogg, härliga bilder & en dunder mysig mamma är du. Måste bara få härma Jessica fast de kanske e konstit. Fortsätt skriv, detta är en SUPER bra blogg! ;)

stats