JANINAS

Unga föräldrarnas ensamma dag

Idag har jag och Daniel spenderat nästan hela dagen utan Nicolina. Hon fick vara hos sin farmor och farfar sålänge, och det har gått riktigt bra.

Kring klockan 12 beställde vi tuk tuk och åkte iväg till stranden. Där solade vi, simmade, gick på stranden och fotograferade roliga saker, men mest av allt njöt vi av att få slippa springa runt efter en galen ettåring :)
Det blev plötsligt mulet och blåsigt när vi satt och åt, och alla turister packade fort sina grejer och sprang iväg! Parasollet vi satt under kom de och tog ner, och där satt vi två som frågetecken och förstod inte varför alla hade så bråttom? Vi åt vår mat i lugn och ro, och precis som vi trodde så klarnade det upp efter någon minut, och allt fortsatte som vanligt.
Det är det som är så lustigt med Thailand. En minut lyser solen, sen en minut senare kan regnet ösa ner, för att sen övergå till strålande sol igen :)

När vi ätit låg vi på stranden en stund, men det kom lite mer moln så vi bestämde oss för att bege oss in mot stan istället. 
Vi gick till Market Village (vårt favorit ställe), och åt glass på Swensen’s
När vi ätit färdigt var jag rejält frusen, så då var det skönt att få komma ut i det varma igen! Vi gick till både stora och lilla natt marknaden, där jag hittade en handväska och gåvor.


Snäckor med hyresvärd i kryper runt på strandkanten där vågorna slipper in. Riktigt söta, men lite rädd att stiga på dom är jag nog! ;)


En hemlös hund som tar ett svalkande dopp :)


Även lite större krabbor springer omkring i grunt vatten. Just denhär har hittat en liten död kompis som han ska käka upp eller nåt.


Manet. Första gången jag ser en sån :)


”Vegetable fried rice.”


Jag vet att min mage är mest brun på hela kroppen (eftersom jag varit gravid).


När Daniel stod och tog bild av mig med denna bakgrund, så kom en kvinna gåendes och frågade på engelska ifall vi ville att hon skulle ta foto av oss, vilket vi självklart gick med på! :)


Swensen’s ”glass café”


Min beställning. Vanilj och någon slags bär yoghurt-sorbet med chocolate chip på sidorna, så underbart gott!
Vi ska absolut äta på Swensen’s igen innan vi åker hem.

Daniels beställning. Vaniljglass med varmchoklad och grädde.

Nu är vi trötta och ska söka oss till sängen, klockan är ju 22:27 här nu.
Jag vet inte vad vi ska göra imorgon, men antagligen bara vara hemma och springa runt poolen och se till så inte Nicolina faller i :)
Ciao!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Oj fybanna va avundsjuk man blir! Ni skulle ha tagit med mig! By the way så satt jag och vänta på att antingen du eller Daniel skulle ha kommit in på FB eller MSN idag, men icke sa nicke :( shit for me.

stats