JANINAS

Update

Ååh, damn it! Jag trodde att Sex and the city 2 hade premiär den 27 maj här också, isåfall skulle vi sett den imorgon, men nu måste vi tydligen vänta enda till 2 juni. Sådär typiskt när det skulle passa riktigt bra att vi hade en liten dejt imorgon kväll. Vi får väl helt enkelt koncentrera oss på endast packning och flyttning! 

Som jag har sagt så bär det av till stan imorgon, jag och Daniel åker dit ensamma för att flytta alla grejer från den gamla till den nya lägenheten. Nicolina stannar här i Oravais med mamma sålänge. 
På söndag kommer min mormor och morbror till Finland, så då måste vi hem i tid för att se ”första” mötet mellan min mormor och Nicolina! Som hon har längtat :) sist hon såg Nicolina var i augusti förra året, så Nicolina är en helt annan liten dam nu jämfört med då. 

På tal om Nicolina, jag har inte berättat så mycket om henne nu på sista tiden, så här har ni en liten uppdatering ;)
Hon har lärt sig mycket sen vi flyttade till Oravais, nu ger hon slängkyssar innan hon ska sova, och pussar glatt allt och alla. Hon springer i skogen och klättrar på stenar och allt annat som går att klättra på, nickar och skakar på huvudet om man frågar något, dessutom har hon blivit tydligt tjockare sen vi flyttade hit! :) hon är riktigt gullig vår lilla tjej, men envis som bara den. Om hon inte får som hon vill så slänger hon sig på golvet eller ropar tills hon är färdig att explodera. 
Hon håller koll på mig hela tiden, när jag är i samma rum så låtsas hon inte om mig, men genast när jag går ut eller till något annat rum så hon inte ser mig, så går hon runt och söker och ropar ”mammaaa?” :)
När vi är ute så älskar hon att springa på såna ställen som hon vet att hon inte får, sen när jag springer efter och ropar att hon ska stanna så skrattar hon bara glatt. Hon är mitt i en period då hon testar mig och tycker det är roligt att ”göra fel”! Hon gillar att krama dagbarnen, och kissorna bär hon runt flera gånger om dagen. 
Hon har fått en till tand nere på vänstra sida, så nu har hon sammanlagt 13 tänder.

Så, nu vet ni ungefär hur lilla vildingen är nuförtiden :) 
Innan jag går slänger jag in två bilder från de senaste dagarna..


Hon myser helst med killarna, vårt lilla charmtroll :)


Sagostund efter middagsvilan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Ett litet tips bara; Om ni vill se Satc på premiärdagen är det nog bäst att köpa biljetter, det kommmer ju vara fullt med folk! Om det finns biljetter kvar vill säga :) De har ju sålt dem en månad redan ungefär.

stats