JANINAS

Update

När vi kom till HVC och skulle ”checka in”, så var det 16 andra som hade tid före mig. Vi fick välja om vi ville sitta och vänta, eller komma tillbaka till klockan 17, vi orkade absolut inte vänta och Daniel ska på bio som börjar 17:15, så vi for och handlade mat istället och sen hem.
Vi tänkte att vi skulle åka dit imorgon på förmiddagen istället, för det gick bra det också.

Så nu äter Daniel mat, han ska snart iväg och hämta sina kompisar som han ska på bio med, så jag och Nicolina blir ensamma någon timme.
Hon ska få tidig middag och så ska vi gå ut på en promenad, och till sist lekparken.
Sen ikväll när Daniel kommit hem och Nicolina sover ska vi kolla någon film han och jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimosa

  Joo men he va nån som int hadd passlit femte maj så vi tänkt om vi sko ta e tredje maj iställe? Kl.13.00 å träffas utanför citymarket till att böri me? :)

 2. Janina svarar

  Jag drack mer förut, men jag har aldrig druckit bara sådär framför tv:n :) Förr drack jag rätt så mycket när jag var ute och festade, men allt det försvann när jag blev gravid och nu har jag inte alls lust längre, jag tycker inte att det smakar gott så det är inte något jag dricker för att njuta.
  Bacardi breezer brukar jag dricka om jag nångång är ute på "fest", det tycker jag smakar bäst men det blir nog bara en eller två i alla fall.

 3. Lina

  kanske en helt otippad fråga detta nu, men det dök bara upp i mitt huvud.. :) dricker du aldrig alkohol? inte i den bemärkelsen att du skulle springa på krogen varenda helg, men som en (eller två) cider/öl hemma i soffan framför tv:n?

stats