JANINAS

Ute i god tid

Jag klickade alldeles nyss hem en mammavårjacka från H&M, de måste ha kommit in i webbshoppen riktigt nyligen för jag var in där för nån dag sen och då fanns de inte där. Med tanke på hur sjukt svårt det har varit att hitta en snygg vinterjacka för gravida i storlek S (har fortfarande ingen) så passar jag på nu när min storlek finns i lager. Våren kommer ju den också och då lär jag vara stor! Alldeles för stor för de små vårjackorna jag har från förut. Vanligtvis finns det bara L kvar när jag behöver nåt så det gäller att vara ute i god tid.

Valde den i beige, och är väldans nöjd med tanke på priset (39,95 euro). Nu hoppas jag bara att det blir passligt varmt åtminstone en månad före jag föder så jag hinner ha den!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats