JANINAS

Ute i sista minut

Idag har jag och Daniel skött ärenden åt tomten. Med endast fyra dagar kvar till julafton och stan var fylld av stressade människor! Nicolina och Joline var hos min syster Jenny så länge, Milou fick hänga med men hon skvallrar ju knappast. Hehe.

Så nu har vi klappar och födelsedagspresenter fixade. Nicolina fyller ju år på juldagen så varje jul blir det några extra presenter som ska inhandlas. I år önskade hon sig bl.a. en pruttkudde, och det fick hon! Haha. Vi kommer fira julafton hemma hos oss i år, mina systrar + karlar och mamma kommer komma hit och fira med oss. Det kommer bli så himla mysigt och SKÖNT att få vara hemma ett år och slippa stressa. Eftersom Nicolina fyller år dagen efter så ska jag hinna förbereda inför det på julaftonskvällen också, så att komma hem kring 21 och börja på med det då känns inte så lockande. Nä, det blir nog roligt med lite omväxling.

Nu ska jag slappa i soffan en stund innan det är dags för mig att sova. Jag har tidig väckning imorgon som alla andra söndagar, för då är det jobb som gäller för min del.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hejsan!

    Jag har letat länge efter en blogg att följa, tappat lite på den fronten under en period. Men nu så hittade jag hit och vill bara säga att du verkar vara en fantastik mamma till fina barn och bloggen verkar väl värd att följa.

    Kram

    JANINA SVARAR: Tack! Vad glad jag blir :) Kram!

stats